Operator 32Red wis dilapurake total net revenue game (NGR) nambah 22% ing taun-taun kanggo £18.6 m kanggo setengah pisanan 2015 texas holdem kanggo dhuwit ing us. Casino NGR banjur munggah 21% kanggo £17m, nalika nomer aktif casino pelanggan wungu 22% kanggo 62,214 lan nomer anyar casino pemain minggah 12% kanggo 26,407. Mobile dituduhake 42% saka total casino revenue game reged kanggo periode, munggah saka 32% income tax lan gambling winnings. Iku uga announced sing revenue game reged kanggo 20 dina nganti 20 juli iki nganti 35% income tax gambling winnings lan losses. 32Red CEO Ed Ware ngandika: "Kita terus fokus ing customer service, dikombinasikaké karo tambah marketing sah lan salib sell saka ndhukung produk wis mimpin pindho digit organic wutah revenue ing 32Red casino ing setengah taun." 32Red announced minggu kepungkur iku wis angsal remot game online bisnis La Palace kanggo wawasan total £8.4 m.

Ware ngandika: "Kita bubar announced disualekno saka Roxy Palace bisnis lan aku remen karo dagang dhisikan lan kemajuan integrasi income saka gambling keno pajek ing india. Kombinasi iki pangentukan nambahi disualekno sekutu karo kita kuwat wutah organic menehi platform kuwat kanggo terus wutah lan kita katon nerusake kanggo mangsa karo kapercayan." 32Red bakal ngumumke sawijining asil interim on Thursday 24 September..