Ing sangang-casino pasar ing Atlantic City kabaripun wis pipis waktu liya sawise dikumpulke reged mediawiki operasi ambruk dening 6,8% ing taun-taun kanggo ngadeg ing $159.3 yuta senadyan 18.2% munggah ing digabungake net bathi game kanggo $806.8 yuta. Miturut ana laporan saka Penet saka Atlantic City kasebut resmi informasi saka New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane, kutha kang sakabèhé liya-waktu gambling bathi padha watara $11.5 yuta kurang saka kanggo padha periode telung sasi ing 2018 nalika mung pitung kasino padha operasional curacao voor onbepaalde tijd op slot. Koran diterangno yen kahanan iki nuduhake yen pasar lokal wis ora thukul senadyan debut pungkasan juni saka Hard Rock Hotel and Casino Atlantic City lan toko Samudra Resort Casino. Tunggal sukses: Ing Penet saka Atlantic City kacarita sing 2,767-kamar Borgata Hotel Casino lan Spa ana mung AC casino sing ngatur kanggo ngrekam liya-waktu mediawiki operasi minangka sawijining tokoh wungu dening 4,7% ing taun-taun kanggo mencet $55.41 yuta senadyan 2.8% nyelehake ing net gambling bathi kanggo $201.97 yuta curacao online gambling lisènsi biaya.
Iki purportedly ngiring dening Tropicana Casino lan Resor Atlantic City, kang saiki diduweni dening Game lan Luang Situs Digabung, minangka sawijining telung sasi pangentukan nolak dening 10.5% kanggo kira-kira $22.61 yuta thanks kanggo 8.8% tiba ing takings kanggo babagan $87.45 yuta logan ave slots belvidere il. Newbie prospering: koran kacarita sing ing Hard Rock Hotel and Casino Atlantic City direkam reged mediawiki operasi saka sawetara $11.28 yuta kanggo telung sasi pungkasan juni nalika sawijining bathi net ngrambah meh $103.69 yuta logic behind blackjack basic strategy.
Iki New Jersey fasilitas sapisan dikenal minangka The Taj Mahal nganti nglakoni $500 makeover lan saiki wis purportedly ngatur kanggo kapur munggah enem sasi ngasilaken watara $5.14 yuta. Compatriot dissatisfaction: Nanging, 57-crita Samudra Resort Casino direkam defisit saka $1,19 yuta kanggo waktu liya saka 2019 nalika sawijining bathi net teka ing mung ing keluwihan saka $71.61 yuta log pondokan cedhak coushatta casino.

Iki purportedly tegese property biyèné baptisipun Revel Casino Hotel Atlantic City wis ilang bab $11.53 yuta wiwit wiwitan taun lan tuku sawijining dening New York-kantor pusaté dana pager Luxor Capital Group. Optimistis outlook: Adoh saka kang nglokro, James Plousis, Ketua kanggo New Jersey Casino Kontrol Komisi, kabaripun diterangno sing casino pasar ing Atlantic City saiki wis ngalami limang kwartal consecutive iso dibandhingke net wutah revenue nalika piyambakipun lan sijine individu losses mudhun menyang pasar 'isih ngatur kanggo tingkat anyar saka kompetisi.' Plousis marang Penet saka Atlantic City.. casino nglintasi dalan. "waktu Sabanjuré bakal nyedhiyani kesempatan kanggo mbandhingaké taun-taun asil ing Atlantic City kang sangang-casino pasar." west virginia.