Panipisan saka VIP revenue nyeret Makutha kang sakabèhé diatur bathi mudhun dening 9.1 persen ing enem sasi wiwit penangkepan, nyebabake reshuffle utama kanggo dewan direksi, lan dijaluk pirembagan saka "efficiency drive," kang bakal wekasanipun nerjemahake menyang ngethok proyek logic behind blackjack basic strategy. Patbelas Makutha Resorts karyawan dipenjara ing China, sing wis languished wiwit oktober tanpa biaya ing surem tengah tahanan ing Shanghai, duwe ing pungkasan wis presented karo glimmer saka pangarep-arep log pondokan cedhak coushatta casino. Crown uga plans kanggo ngedol telung jet pribadi, kang tuku kanggo total $100 yuta ing 2014, uga minangka armada yacht kemewahan. casino nglintasi dalan. Ing detainees, sing kalebu telung Australia, antarane wong-wong mau perusahaan VP saka VIP Operasi Jason O ' Connor, padha nahan dening panguwasa ing paling sithik papat cities tengen negara ing oktober 13 lan 14 west virginia. Iki tegese biaya sing kamungkinan kanggo dadi siap metu rauh, obah legal proses maju lan ing pungkasan aturan sawetara kajelasan ing pasrahaken saka detainees casino cromwell ora bonus simpenan.
Miturut Australia Financial Review, polisi diselidiki menyang "gambling-related kadurjanan," kang 14 sing seng di tuduh, saiki lengkap lan cilik wis nyerahke kanggo Shanghai Baoshan District Rakyat Procurator. Menapa malih, AFR cathetan sing ing kasunyatan cilik wis liwati kanggo distrik tinimbang kutha procurator ndadekake iku luwih kamungkinan sing panguwasa sing nggayuh murah-tingkat biaya marang ing 14, tinimbang serius nyinggung kuwi minangka laundering dhuwit, kang nindakake akeh harsher sentences casino crolles ouvert la nuit.

Yen Makutha staff sing daya mung karo "gambling-related kadurjanan," padha bisa ngadhepi apa-apa nganti telung taun ing pakunjaran, miturut Si Weijiang, Shanghai pidana pengacara, sing ngandika kanggo AFR crown casino lonceng dering ing payoff.