Malayalam game casino online lan piranti lunak pangembang, Nolimit Kutha Winates, wis announced sing wis diwenehake bisnis-kanggo-bisnis lisènsi dening Inggris kang Gambling Komisi pengatur casino cromwell ora bonus simpenan.
Ngetik 'diadegaké pasar': kantor Pusaté ing Valetta pinggiran Gzira, Nolimit digunakake resmi release penet kanggo wara-wara sing lisènsi anyar bakal ngidini 'kanggo operate ing diadegaké pasar saka Inggris' dening partnering karo 'biso dipercoyo operator goleki seger lan macem isi.' Ekstensif video slot portofolio: Tambahan ngramut kantor ing Stockholm lan India kutha Gurugram, Nolimit tenan konco slot video kayata Guo Nggoleki, Tesla Jolt lan Serem Karnaval lan nyatakake iku saiki niat kanggo 'nggedhekake sawijining tekan ing salah siji sing paling pasar diwasa ing sajarah'. Inovatif iGaming platform: account ngeyel sing uga wis dikembangaké ing-house desktop lan seluler game online platform nampilaken 'kuwat lan kuat engine' ingkang saged dealing with gedhe pamuter jilid nalika njupuk 'interaksi sosial ing sawijining stride'. Iku salajengipun ngumumaké yen iki fleksibel lan customizable inovasi nerangake karo 'inovatif bali-kantor lan bonus kothak piranti' dirancang kanggo nyedhiyani operator karo 'siji-mandeg toko.' Kawujud nunggu: Malcolm Mizzi, Komersial Direktur kanggo perusahaan, nyatakake yen Gambling Komisi kesuwur kanggo sawijining rinci lan pepek pengawasan saka kabeh bisnis-kanggo-bisnis lan bisnis-kanggo-konsumen lisènsi aplikasi casino crolles ouvert la nuit. Piyambakipun menapa malih nyatakake kang tenan ngandhut 'sawetara saka lawang pikiran lan talents seni ing industri' ing supaya kanggo ngandhut portofolio sing 'bursting karo seneng-seneng lan awake dhewe melu game kanggo loro-lorone casino lan lotre operator.' Mizzi kang statement maca.. crown casino lonceng dering ing payoff. "Kita wis semangat munggah kanggo wayahe lan ora pracaya ing dina iku pungkasanipun kene slot mesin kanggo motong feed lan kecepatan. Inggris pasar iku salah siji saka paling diwasa lan dihormati ing industri karo apik Inggris-madhep operator wis antri munggah kanggo kita game.".