Chicago pinggiran Rolling Meadows, Illinois wis considering matesi nomer saka video gambling lokasi kanggo bab rolas, minangka toko Isis Kutha bisa legalize mesin, miturut laporan warta video poker mesin karo joker.

Nanging pungkasan taun disetujoni gambling expansion bill ngidini Illinois kanggo nambah nomer saka video mesin gambling video poker offline android. Bathi langsung entuk manfaat mung operator mesin lan bisnis sing house wong-wong mau," asosiasi diterangno. Chicago isih wis meksa nindakake perkara kanggo dhewe gedhe casino. Tabel-tabel sing dumunung ing jejere mesin lan dibutuhake panggangan, miturut aturan lokal diterangno ing Jurnal & Topik carane akeh kursi ing casino rama theatre.

Ing taun 2009, video gambling iki legalized ing Illinois carane akeh kursi ing tabel poker. Pungkasan sasi, Kali Kasino ing Des Plaines dibukak pisanan legal olahraga buku ing Illinois. carane akeh-lorone ora poker tabel duwe. Isih, Chicago uga considering opening gedhe casino, lan lotre mesin bakal kompetisi carane akeh njagong ing tabel poker.
Sadurunge 2018, video gambling iki dilarang ing Rolling Meadows truco de las mesin de casino. Nanging, Chicago wis katon luwih lotre mesin, kang kaya terminal, asosiasi ngandika.