Poker revenue wungu 12.4% kanggo mung ing $246m, senadyan wutah iki mung 2,3% sawise sampeyan faktor metu sing itungan fluktuasi maneki casino ora bonus simpenan kode.

TSG kang casino lan sportsbook revenue (kang perusahaan laporan minangka siji figure) ana nganti 55% kanggo $134.5 m (39% ing itungan pancet), makili 34.2% saka revenue group casino armada guayaquil. Gambling Online titans lintang-Lintang Group (TSG) kacarita pindho-digit Q1 wutah revenue, nanging hasil padha umumé amarga kanggo serem ijol-ijolan itungan fluktuasi casino de barbazan aujourd hui.

Nanging TSG saiki ngarepake Italia, papat anggota EU blumbang menehi hasil mlebu pungkasan mangsa panas, ora bakal nggabungake partai kolam taun iki casino de aranjuez nedha bengi enggal kang eve. Ing Rusia, TSG ngandika iku terus kanggo ngawasi pemerintah plans kanggo nemtokke pembayaran-watesan mekanisme mengko sasi iki, nanging yen ora kasedhiya informasi anyar ing pasar iki, saka kang TSG asalé nang endi wae antarane 5-12% saka sawijining revenue sakabèhé. Nyata-dhuwit online poker aktif customer rangking nolak 5.5% 2,09 m sak waktu, ing sisih amarga TSG kapal penggedhe PokerStars account penarik saka diatur pasar Australia lan Kolombia pungkasan taun. Sakabèhé actives padha mudhun 4.6% kanggo 2.24 m casino badajoz banyu-kursus. Pangentukan diatur wungu 16% kanggo $175m nalika net nyata pangentukan apik 13% kanggo $74.3 m. Tokoh dirilis dening Toronto-kadhaptar TSG nuduhake revenue sakabèhé akeh 24% US$393m ing telung sasi pungkasan Maret 31 nilai poker kripik saben werna. Net seprapat ngasilaken munggah saklawasé 27% kanggo $165, nanging absen sing itungan nggeser ngasilaken munggah 18.7% kanggo $155 nilai poker kripik werna.