Sing samsaya awon saka Sars [abot leukemia ambegan sindrom] periode wabah," ngandika Ms Senna Fernandes ing ana kang arahan kiedy poker online w polsce.
Minangka minggu iki kita bakal kontak hotels lan agensi travel kanggo ngerti sing pikirane, lan ndeleng apa kita bisa nindakake kanggo kita mangsa," Ms Senna Fernandes marang media ing ana. asu sak meja poker lukisan. Miturut data paling anyar, sak iki sasi, kutha kang saben kamar hotel tingkat ing saben kategori – karo sing istiméwa saka star-papat panggonan – wis tambah asu awon poker face tau.

acau kang rata-rata tingkat panggonan kanggo telung - kanggo star lima hotels nuduhake taun-taun kurangé populasi ing januari, ing sasi sing klebu paling anyar Cina Taun Anyar periode liburan, lan uga sekseni ing sasi-mburi awal search tandha ing coronavirus wabah.utawa januari, rata-rata tingkat panggonan saka kutha kang telung - kanggo star lima hotels ngadeg ing 78.5 persen, mudhun dening 14.5 persen taun-taun, miturut tokoh paling anyar saka Macau Hotel Association, perdagangan lokal awak, dibeberke dening Pamaréntah Macao Kantor Pariwisata (MGTO) doj ngatur ing gambling online. Rata-rata tingkat kamar kanggo star lima hotels ngadeg ing MOP1,734.00, kang ana 12,2 persen luwih saka setahun kepungkur.s saka perayaan minggu mlaku saka januari 24 januari 30, Macau weruh 78.3 -persen populasi ing kedatangan manca dibandhingake sadurungé taun prayaan asu njagong ngubengi meja poker.