Iku ngandhut liwat 100,000 wong lan njedulake liwat £700m ing pajak saben annum carane njaluk outpost slot ing negara bosok. Bener, sing ora perlu carane kanggo njaluk liwat amba casino mundhut.

Sing SEPULUH taun carane njaluk outpost slot negara bosok 2. Digambaraken defisit ing taun teka wis saklawasé 11 saben sen saka negara kang kabeh output ekonomi – tokoh mung sadurunge katon sak Perang Sipil lan loro Perang Donya harrah kang casino online atlantic city.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre nj. Yen Obama kang anyar rangsangan mbuwang proposal wis liwati, iku bakal nggawa digambaraken defisit kanggo saiki budget taun kanggo $1.6 triliun harrah kang casino online nomer telpon. Titik punika sing Amerika reeling harrah kang lor casino ione california.