LVS nacad Hakim Elizabeth Gonzalez saka "disparate perawatan saka pihak, disparate perawatan saka masalah, lan outright memungsuhan menyang wastani ing kasus iki" lan saka gadhah "sajarah dawa saka siji-sisi, erroneous lan erratic rulings." Nevada Supreme Pengadilan ketemu ora sabab kanggo mbecikake claims harrah kang casino online layanan customer.
Nevada Game Kontrol Papan (NGCB) ngajokake complaint on Wednesday, nanging wis sarujuk kanggo utang karo LVS, kang bakal ngidini game buta kanggo "ora ngakeni utawa lali" biaya joe pesci casino baseball bat. Kapindho count uga relates to a sajarah dosa: ing tuduhan sing dasawarsa kepungkur, LVS dileksanakake salah siji saka sawijining rollers dhuwur, Cina-Mexican pengusaha Zhenli Ye Gon, kanggo wager $47.4 yuta ing VIP tabel game saka Venesia tanpa key Curiga Kegiatan Laporan (SAR).
Sauntara kuwi, ing liyane warta, LVS ana kasil minggu iki ing sawijining papat nyoba kanggo duwe Las Vegas hakim murtad saka zachary salah buyaran cilik saka mantan Sands China CEO Steven Jacobs joe pesci paling apik kuotasi casino. SEC iya ora ngarani LVS saka bribery ing sawijining temonan pungkasan April, nanging iya nggoleki perusahaan $9 yuta kanggo lax ngrekam tetep joe pesci casino ara-ara samun pemandangan. Loro saka iki luwih negatif LVS warta crita, satleraman, wis kacarita minggu iki dening Las Vegas Review-Journal, Las Vegas koran dituku, pisanan meneng-menengan, dening LVS Ketua Sheldon Adelson pungkasan taun pungkasan parking star city casino sydney. Jacobs digugat LVS ing 2010, ngakoni piyambakipun mecat kanggo nyoba kanggo jotosan singsot ing miturut omongane uwong perusahaan improprieties ing Macau, kang, kang alleges, klebu bribing saka pejabat umum parking star city casino rega.