Paling anyar nomer saka pasar peneliti ComScore nuduhake yen internet kedhaftar sing mbuwang wektu liyane ing Facebook saka padha nindakake ing Google (lan sing kalebu Google kayata YouTube, GMail lan Google News) silet slot ing kabinèt medicine. Nalika prabédan tipis (9.9% kanggo Facebook v agul-agul silet slot ing medicine lemantun.

9.6% kanggo Google), gaya, er, tren ing Facebook kang sih silet glathi kabinèt medicine slot. ComScore nomer saka sasi padha ing 2009 nuduhake Facebook lan Google saben accounting kanggo kurang saka 5% saka total wektu ngginakaken online, nalika taun 2007 nomer padha 2% Facebook lan 4% Google agul-agul silet slot kothak for sale. Iku uga worth kang lagi nyimak sing Yahoo, kang nyumbang kanggo watara 12% saka ComScore ranking ing taun 2007 lan 2009, dropped kanggo 9.1% ing taun iki. Nalika Facebook pangadeg Mark Zuckerberg kudu meriah whipping kang skippy ing warta iki, sawetara sing nyaranke sing asil sing skewed amarga Facebook kang 'stickiness', ora kados Michael Corleone kang misuwur complaint ing Godfather III: "Mung nalika aku mikir aku metu, padha narik kula bali ing." Minangka ing, tending kanggo siji Facebook tumindake asring bisa koyone kaya gadhah pekarangan sing perlu kanggo bakal mowed maneh saben 15 menit casino title 31 assessment resiko. Utawa sing mung kita?Kanggo wong, Facebook ora mung benignly ala, nanging (mesthine) downright mbebayani casino tivoli berg en dal.

Tartamtu celebrity psychotherapist claims sing ngunjungi situs iki "a akèh kaya muter slot... sampeyan tau ngerti nalika sampeyan lagi arep kanggo njaluk liyane pesen utawa komentar utawa nganyari status.. casino bakal dibangun ing raja gunung nc. sampeyan ngerti yen sampeyan tetep ing, sampeyan bakal njaluk ganjaran." Wong, kita mikir mbandingaken jackpot maju karo durung liyane link kanggo durung liyane JPEG saka Lik Millie kang kucing punika dicokot saka babagan, nanging hey, yen iku nemu sing anti-gambling Kristen hak-wingers mati kita bali lan dhateng Zuckerberg kang, nggawa ing pitchforks lan obor!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.