Nanging miturut kanggo VegasInc, bangkrut iki diajukake kanggo mblokir foreclosure kaancam bakal punah, dening Canpartners Realty Holding Company (nduwèni $178 yuta saka Hooters' $181 yuta nilai pasuryan ing utang) minecraft server mieten 1000 slot. Hooters kenek maneh matur ana ngirim dadi apa-apa sing nolak iku "reorganising sawijining utang" goleki lan ibukutha usaha minecraft server mieten 2 slot.

Las Vegas hotel-casino kesuwur kanggo sawijining susu-ing-skates – Hooters – kanggo dipun lelang mati ing bangkrut sale. Pengadilan wis ora durung finalised proses dodolan utawa nyata lelangan tanggal kanggo hotel-casino, kang Hooters sijine $130 yuta menyang renovating sadurunge iku dibukak ing februari 2006 miner kuldi alangan slot review. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Canpartners lan Hooters wis scratching siji liyane mata metu tau wiwit minecraft tengen ndhuwur persediaan slot salah. Pengadilan Bangkrut bakal dipun lelang dening sawetara wektu sadurunge tanggal 17 februari nilai saka entri menyang casino marina del sol chillan. Ing 696-kamar properti ing Tropicana Avenue, mung wétan saka Las Vegas Strip, wis mbuktekaken dadi kakurangan sawetara hoot minangka pungkasan, lan ing menehi hasil dibeberke wingi ing U.

Persetujuan uga serikat sing Canpartners bisa obyek kanggo Hooters' request kanggo propose rencana "reorganisasi dening lengkap moho" saka tanggal saka menehi hasil. Nanging, ing Vegas Inc laporan, pangrungon on Monday weruh Hooters agung Gerald Gordon saka Las Vegas tenan hukum, Gordon Salaka, marang Hakim Bruce Markell sing Hooters lan Canpartners saiki wis digawe persetujuan, anjog kanggo noto februari lelangan tanggal nilai saka kripik blackjack.