Pamaréntah Macau wis kabaripun announced sing kutha kang 39 kasino nyerahke liwat meh $117.12 yuta ing dikumpulke game pajak kanggo oktober kanggo njupuk sing digabungake sepuluh sasi tally kanggo ndhuwur mung $3.04 milyar. Miturut laporan saka Nang Asian Game, tokoh kanggo sasi pungkasan dituduhake munggah 54,8% nalika dibandhingake karo bab $75.65 yuta diklumpukake kanggo September nanging ana nanging saklawasé 91% luwih murah tinimbang ing watara $1,29 milyar amassed kanggo padha 31-dina periode pungkasan taun sing padha minecraft tengen ndhuwur persediaan slot salah. Sumber menapa malih rinci sing dikumpulke sepuluh sasi qiyamat equates kanggo kurangé populasi ing wilayah saka 74% nalika imbang marang kira-kira $11.77 milyar nggawa ing liwat course saka podho rupo 2019 siklus nilai saka entri menyang casino marina del sol chillan. Nuntut pakaryan: Macau ngarep kanggo sawetara saka donya paling gedhé lan paling misuwur gambling acara kalebu apik Casino Grand Lisboa saka SJM Holdings Limited lan Melco Resorts lan Hiburan Winates kang $3.2 milyar Studio Kutha Macau nilai saka kripik blackjack.
Kabeh operasi sing kabaripun dibutuhake kanggo mbayar 35% game reged bathi tax kajawi cilik pakaryan kanggo saben bakul manggon meja, game machine lan VIP kamar padha operate sing njupuk efektif tarif nganti kira-kira 39%. Pandemi terjun: Senadyan sawijining popularitas antarane gamblers, kutha saka sawetara 696,000 wong wis bubar wis berjuang kanggo narik kawigaten pengunjung manca amarga kanggo implementasine saka sawetara coronavirus-related watesan sing wis nemen winates lelungan saka Hong Kong lan dharatan China. Minangka akibat lan enclave kang sepuluh sasi dikumpulke game reged bathi saiki njagong bab 81.4% luwih murah taun-taun ing rada ngluwihi $5.74 milyar lan bisa uga banget pungkasan 2020 ing wilayah saka $8.24 milyar. Srengenge katon padhang keluwihan: Nanging, pamaréntah Macau kabaripun isih ngatur kanggo kapur munggah budgetary keluwihan saka meh $1.41 yuta kanggo page sepuluh sasi saka 2020 sanajan tokoh iki ana sethitik ngluwihi 76.6% mudhun ing comparison karo rada liwat $6 milyar iku nggawa ing sak periode pungkasan taun sing padha. nilai saka kombinasi saka poker.