Filipina' mantan ibukutha, Quezon City, wis tambahan elektronik game kopi sing mbukak liwat server diwenehake dening lokal perusahaan game PhilWeb hippodrome casino theatre lelenggahan rencana tenung mike. Nanging rising popularitas saka iki kopi wis mimpin kanggo frustasi saka city council, kang ditemtokake kanggo aturan wutah iki kopi lan mati wong-wong sing operate karo kadaluwarsa khusus ijin (SP).

Déwan Marvin Rillo saka papat distrik Quezon City lan Game lan Hiburan Komite ketua dewan ditulis badhan sing iki kopi, dikenal ing negara minangka E-Games, wis akeh ing tingkat kanthi cepet karo sawetara kopi kang diijini kanggo operate ing wilayah sing cedhak sekolah lan pasamuwan-pasamuwan hippodrome casino online total wektu. Bubar, Rillo digawe wicara hak istimewa lan digawe ora balung babagan niat kanggo mati iki kopi, khusus sing operasi tanpa ijin khusus.

Ing déwan mandegake cendhak ngluputake kutha kang Ijin Bisnis lan Lisensi Kantor kepala Gary Domingo kanggo renewing lisensi lan ijin kanggo iki kopi tanpa njupuk menyang wawasan sing kadaluwarsa ijin. Nanging malah tanpa umum driji-sikile, iku cetha sing onus ana kang diselehake squarely ing pundak saka BPLO boss hippodrome casino online ora simpenan. Iku mesthi ora bantuan Domingo kang nimbulaké sing wong ora watara kanggo pangrungon karo e-operator game pungkasan minggu kepungkur ngendi bogem mudhun ing kang miturut omongane uwong ineptness iki mestine kanggo ensue. Dewan kang Mayoritas Lantai Pimpinan gusti Yesus "Bong" Suntay durung duwe luwih diplomatis pendekatan ing carane kanggo alamat jeksa agung bisa ngetokake saka kopi operasi karo kadaluwarsa ijin, arguing sing kutha pranatan sing wis sijine ing panggonan kanggo nangani bisnis kaya iki kudu dideleng kanggo mesthekake yen kaya iki ora kelakon maneh. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ngrekrut bakul poker kanggo wengi.