Betsoft iki markasé lan dilisensi kanggo operate ing Malta, lan ngemu tambahan lisènsi ing Curacao d&d nulis slot saben tingkat. Kita saestu pitados bilih kita kemitraan karo Betsoft bakal dadi penting ing nampa kabeh sing yakuwi, lan kita katon nerusake kanggo dawa lan produktif hubungan antarane loro kita bisnis." Bab Betsoft Game: Betsoft Game develops inovatif casino game kanggo desktop lan seluler. Dina iki lan sesuk, kita arep kanggo kurban pemain kita sing paling apik pengalaman: tegese ngisinake newest inovasi, lan nggabungaken paling apik lan paling populer game. Pinnacle uga nawakake slot, manggon casino, lan game tabel ing sawetara tombol Eropah pasar d&d nulis slot vs disebutake dikenal. We are bangga kanggo ndeleng Betsoft kang game ditambahake menyang Pinnacle kang kasebut kanthi teliti,-curated portofolio, lan kita manteb ing ati sing pemain bakal nemokake kita standar kualitas lan pilihan milutaken." Sangisore persetujuan, Pinnacle uga bakal gain akses kanggo anyar Betsoft game minangka padha dadi kasedhiya – soko sing bakal ndhukung strategis perusahaan plans wutah ing cocok diatur pasar, minangka Pinnacle CEO Paris Smith diterangno: "Betsoft iku salah siji saka paling dikenali jeneng ing iGaming industri, lan kita are pleased kanggo bisa digunakake karo wong-wong mau tresnani du luth casino ganjaran. Caroline Danielsson, Akun Manager ing Betsoft diterangno: "Pinnacle wis zachary reputasi kanggo pamuter kepuasan ing olahraga lan olahraga totoan, supaya nalika iku wiwit ngartekno nambah kualitas lan macem-macem saka sawijining slot game, perusahaan milih sawijining partners kasebut kanthi teliti,.
Karo kesepakatan kanggo aturan rintangan paling apik, lan kanggo manggonke ora ponggawa watesan ing pemain menang, perusahaan wis dadi uga-tresna account ing luwih saka 200 negara tresnani du luth luth casino.