acau kang operator game sing saiki njaluk kabeh tamu ngetik sembarang kutha kang kasino kanggo nyandhang protèktif topeng pasuryan tresnani du luth casino ganjaran.

Langkah anyar – ngisor iki panuntun dhumateng saka kutha kang game pengatur – teka menyang efek on Saturday, 1 februari, miturut Sunday statement dening Game Pengawasan lan Sesambungan Biro, awak uga dikenal minangka DICJ.acau dikonfirmasi ing Sunday anyar cilik saka novel coronavirus infèksi, njupuk wolung tally saka kuwi kasus direkam ing kutha tresnani du luth luth casino. Anyar cilik melu a penduduk lokal nanging wis infèksi wis diklasifikasikaké minangka diimpor cilik minangka panguwasa suspect dheweke wis kasebut nalika lelungan ing dharatan China, miturut pemerintah release penet.acau casino revenue game reged (GGR) nolak dening 11,3 persen ing januari, ing sasi sing klebu liburan imlek, miturut data resmi tresnani saka gambling.

Kurangé populasi bertepatan karo kutha kang pemerintah ngumumake ing januari 22 – mung sadurunge liburan – sing Macau wis direkam page sawijining diimpor cilik saka virus radhang paru-paru. kandel poker nelpon silang pitunjuk.