Kanggo sasi juli, Hong Kong basis investor Tang Hao ngangkat munggah tambahan 4.2 yuta enggo bareng saka Pokerstar kang tiyang sepah perusahaan, Amaya Game. Investor ditambahi saham maneh ing juni, nalika piyambakipun ngangkat munggah liyane 2 yuta enggo bareng saka Amaya Game.
Tao Hang wis kadhaptar minangka eksekutif ndhuwur saka Goldenway Group, kang siji saka loro perusahaan Hong Kong sing didhukung Baazov kang paling anyar gagal nyoba kanggo ndarbeni Amaya kandel poker nelpon silang pitunjuk. Pungkasan ana, investor tuku 279,200 enggo bareng ing biaya rata-rata C$22.36 saben bareng, kanggo total rega saka C$6.24 yuta kandel poker pranyatan silang pitunjuk. Iki ngiring dening liyane 500,000 enggo bareng sing investor tuku pungkasan ana ing biaya rata-rata C$22.25 saben bareng, kanggo total C$11.12 yuta. Investor kang seri saka tumbas tindakake anyar selloffs dening mantan Amaya CEO David Baazov, sing didol 19 yuta enggo bareng perusahaan awal taun iki. Iki saliyane kanggo 413,000 enggo bareng sing Hao Tang tuku ing tanggal 21 juli kanggo total C$9.17 yuta; ing 495,700 enggo bareng tuku ing juli 20 kanggo C$11.13 yuta; ing 189,400 enggo bareng tuku ing juli 19 kanggo C$4,16 yuta; ing 400,000 enggo bareng tuku ing juli 18 kanggo C$8,72 yuta; lan 400,000 enggo bareng tuku ing juli 17 kanggo C$8.78 yuta kandel poker nelpon silang pitunjuk 5. Investor sadurunge bilih piyambakipun angsal enggo bareng "kanggo tujuan investasi." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Investor uga dituku 400,000 enggo bareng kanggo C$8.83 yuta ing juli 14; liyane 400,000 enggo bareng kanggo C$8.87 yuta ing juli 13; 420,000 enggo bareng kanggo C$9.35 yuta ing juli 12; lan 380,000 enggo bareng kanggo C$8,45 yuta ing juli 11.

Baazov, sing jumangkah mudhun saka Amaya pungkasan taun sawise kang daya karo njero dagang, iki di-push menyang sade sawise Amaya kang tukang kredit reworked utang sing menehi hasil karo angger-angger sing èfèktif precluded wong saka nggawe luwih usaha kanggo ndarbeni perusahaan lan njupuk iku pribadi bolivar lions club poker roto. Tang Hao pisanan ndarbeni 7.2 yuta Amaya enggo bareng, kang iku ndongkrak ing pungkasan Maret dening mundhut 9,105,000 enggo bareng ing biaya C$22.40 saben bareng, kanggo total wawasan mung ing C$204 yuta.