A statement kanggo simpenan ijol-ijolan esuk iki, ngandika: "kuwat wutah ing celengan customer lan kegiatan kang miwiti ing waktu liya saka taun financial iki wis cepet menyang waktu katelu, karo desember 2010 setelan cathetan kanggo loro pamuter celengan lan wagering kegiatan." Iki waktu weruh pamuter celengan 35% luwih dhuwur tinimbang waktu sadurungé kanggo 30 September 2010, karo bubar dibukak iPhone lan Android piranti layanan accounting kanggo 27% saka celengan ing desember 2010 casino nueva andalucia marbella sa. Pangguna iki sing saiki nyedhak 30% saka bisnis kita, saka ngadeg miwiti ing agustus casino anyar ing sacramento ca.

Iku misale jek sing salju mbantu, lan hunch kita sing pelanggan padha nguripake menyang mobil sing kanggo hiburan, nalika padha ketemu piyambak macet ing ngarep utawa ing panggenan liya agen judi bola dan poker. Charles Cohen, Kemungkinan plc CEO, komentar: "Iki ana ngrekam waktu kanggo Kemungkinan. Kemungkinan kang tokoh dirilis dina nuduhake nomer ngrekam pamuter celengan lan taruhan, ing kajaba iku kanggo 30% nambah ing pamuter bathi kanggo waktu katelu agen judi poker bonus anggota anyar. "Paling apik demo iki kanthi cepet takeup saka layanan kita ing iPhone.