"Aku mikir sing arep kanggo terus taun iki, utamané saka wilayah Asia." e ditambahake: "Minangka pasar consolidate, yaiku [ing] Australia lan Asia, [ana] akèh regional isi sing ditrapake kanggo loro pasar." r Halpenny ngarepake akeh urip produk kanggo njupuk panggonan ing UMUR 2015 game slot video ing baris. Kita tak akèh luwih produk sing kita perlu kanggo nuduhake," Pak Halpenny nyatakake.e ditambahake: "Ora ono siji-sijine perusahaan sing wis nggabungake looking ing nglereni garis produk utawa merek; padha arep kanggo ngluwihi wong-wong mau game texas holdem poker. Luwih, luwih, luwih," pesen kanggo taun iki Australasia Game Expo (UMUR), ngandika Adrian Halpenny, ketua saka acara pemilik lan operator, Game Teknologi Association game slot video zeus. ana," gusti marang GGRAsia.ast taun, liwat 2,300 pengunjung dirawuhi dina pisanan saka acara, karo 2,500 ing dina kapindho lan 1,000 ing dina katelu.ccording kanggo survey dening panjadwal, 97 persen saka pengunjung dianggep 2014 expo minangka "kesempatan kanggo ndeleng produk anyar lan teknologi", nalika 99 persen ngandika kualitas pameran kang stands ana "apik" utawa "banget" game slot sing. Pak Halpenny bilih senadyan nyelehake ing alam semesta gedhe pameran kasedhiya kanggo rawuh kuwi perdagangan acara, sawetara produk kanggo bakal katampil wis ora sudo apa wis kenek lan ngadeg ing blackjack.