Salajengipun ditambahaké pratelan saka fitnah marang Pak Adelson apa ngrampog ing poker. Kang legal tumindak kang tantangan dening wastani.r Adelson nekseni kanggo patang dina sak jurisdictional pangrungon, kang wiwit ing April 20 sampeyan bisa nggawe dhuwit ing slot.
Perusahaan "wis ora digawe cilik milutaken sing olahraga ukum liwat iku bakal khayal," hakim wrote.o tanggal wis disetel kanggo nyoba, sanajan hakim ngandika pihak loro bakal duwe "a sawetara sasi" kanggo nyiyapake kasus sampeyan bisa nggawe dhuwit ing slot penny. Wujud wektu lan sumber hukum ing pengadilan lan katelu bakal wis boroske yen Jacobs dibutuhake kanggo ngganti pengadilan iki ing forum liyane," dheweke ditambahake, miturut US basis media.r Jacobs iki mecat ing juli 2010 kanggo apa Sands China ngandika ana "sabab".
Distrik Pengadilan hakim Elizabeth Gonzalez lungguh ing Las Vegas, Nevada, ditanggepi dheweke ngatur sawise pangrungon dina mirengake opo kanggo nemtokake yen Nevada wis yurisdiksi cilik sampeyan bisa nggawe dhuwit ing slot online. Nimbali pokrol ndhukung Sands China wis kapisah lan sing tuntutan hukum kudu wis diajukake ing Macau.r Adelson, Sands China CEO wiwit Maret, ngupados sak mirengake opo kanggo kadohan piyambak saka dina-dina operasi saka Macau basis operator casino ing wektu acara, antarane 2009 lan 2010 gedhe blue heron casino expansion.