Iki memorandum kalebu requirement kanggo perusahaan internet kanggo purge asil panelusuran dilarang isi, kalebu file-fungsi enggo bareng aturan ilegal salinan saka materi hak cipta, kang asring bintang iklan kanggo casino online camping. Google pungkasanipun wis sawijining rusia akses dibalèkaké sawise mbenakake pangalihan casino online kostenlos spielen ohne anmeldung. Rusia Federal Antimonopoly Layanan uga wis dawa ngeluh bab ora sah basa rusia gambling operator mromosiaken wares liwat iklan ing Google video YouTube layanan. Roskomnadzor ajeg blacklists liwat 10k gambling domain saben sasi, kalebu liyane 3,500 ing pitung dina pungkasan November 21. Roskomnadzor bubar kaancam bakal punah, Google karo paukuman administratif saka RUB700k (US$10,400) kanggo mboten saguh kanggo purge sawijining asil panelusuran blacklisted domain, kalebu akeh internasional dilisensi online gambling operator.
Ing juni 2017, sawetara rusia internet panyedhiya layanan sementara diblokir akses kanggo Google sawise siji saka search engine kaca iki ditemokake kanggo ngemot pangalihan kanggo pareng situs gambling casino kostenlos spielen ohne anmeldung. On Monday, Roskomnadzor agensi announced iku wis dibukak lan administratif cilik marang Google LLC liwat western tech buta kang tinolak kanggo nyambung menyang federal negara informasi sistem (FGIS) lan sawijining dhaftar panjarwa "dilarang sumber Internet." Cilik bakal dianggep ing sawetara titik sasi sabanjuré real money online poker casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Rusia wis dadi adoh dilisensi mung sakepel saka domestik online olahraga camping totoan, lan sembarang situs liyane aturan wagering utawa pareng produk kayata poker utawa casino game ing nglanggar hukum rusia. Rusia kang telecom watchdog wis njupuk tindakan marang tech buta Google kanggo mboten saguh kanggo ngilangi rusia-begalan domain saka asil panelusuran real money online poker arizona.