Catena Media wis kasedhiya dagang nganyari outlining sawetara ngukur iku ngandika "wis dijupuk kanggo ngurangi wae financial utawa operasi impact" saka COVID-19 wabah real money online poker casino. Senadyan coronavirus' impact ing pasar, perusahaan kacarita revenue tambah saka 6% ing taun-taun saka januari februari 2020, kanggo €18m ($19.4 m). Diatur EBITDA tambah 20%, agengipun €8.9 m. Catena Media kang casino babagan dituduhake 59% saka revenue sakabèhé sak periode, nalika olahraga revenue dituduhake 35% real money online poker arizona.
Minangka asil saka postponement lan pembatalan saka utama acara olah rogo, Catena Media wis ngarahke ing nambah sawijining casino bisnis kanggo ngurangi shortfall digawe ing babagan olahraga real money online poker colorado. Perusahaan pracaya COVID-19 pandemi bakal duwe "ora foreseeable negatif long-term efek ing bisnis."Saben Hellberg, CEO saka Catena Media, ngandika: "Ing donya wis madhep mboten umum lan tantangan kahanan amarga COVID-19."Sawetara olahraga acara wis dibatalke utawa katundha, lan iku mesthi carane dawa iki bakal pungkasan, nanging kita sing nyekeli bali ing biaya lan nemokake alternatif revenue lepen kanggo olahraga babagan."Kasedhiya ing acara olahraga miwiti munggah sawise break panas, target kita tetep panggah, kanggo nggayuh pindho digit wutah duwe bathi ing 2020." online poker legal ing jepang.