Sauntara tanggal opening kanggo €550 yuta ($668 yuta) terpadu casino resort kang dibangun ing Siprus dening Melco Internasional Pembangunan Winates wis kabaripun wis di-push bali dening liwat sangang sasi kanggo autumn saka taun sabanjuré.
Miturut ana laporan saka Financial koran Pangilon, construction ing buta Kutha Impen Mediterania pembangunan wiwit ing juni saka 2018 ing ngarep-arep sing ing limang-lintang fasilitas bakal bisa kanggo miwiti nampi tamu kanggo sawijining 500 kamar ing pungkasan taun iki dhaftar slot simpenan liwat pulsa kasebat bêsik. Sumber rinci sing rampung Las Vegas-gaya pembangunan wis mileh coro tartemtu kanggo dadi paling gedhé saka sawijining jinis ing Eropah lan teka ngrampungake karo spa, gedung olahraga lan patemon lan conferencing fasilitas kajawi 1,500-jog téater lan 80,720 sq ft casino kurban pilihan saka liwat 80 tabel game lan kira-kira 1,000 slot dhaftar slot simpenan pulsa indosat.
Anduwèni dhampak gedhé wektu tundha: Nanging, koran kacarita sing construction saka 16-crita property kanggo Limassol pinggiran Tserkezoi iki ngaso kanggo liwat pitung minggu pungkasan spring minangka Siprus berjuang kanggo teka kanggo istilah karo coronavirus pandemi dhaftar slot simpenan pulsa 5000 tanpa cutout. Karya mung maneh ing Mei karo kemajuan purportedly kang salajengipun kacandhet dening pesawat ketat ngadohi sosial pedoman ditanggepi dening bangsa pulo kang Ministry of Buruh, Kawulo lan Insurance Sosial, Departemen Pegawe Pengawasan lan Medical lan Kesehatan Umum Layanan divisi saka sawijining Kamentrian saka Health classement des utomo omaha poker. Rubah target: Financial Pangilon kacarita sing kabar saka wektu tundha iki relayed dening Wakil Presiden kanggo Siprus Game lan Casino Pengawasan Komisi, Phidias Pilides, sajrone ana patemon House saka Wakil' Komite Finance. Resmi purportedly diterangno sing Hong Kong-kadhaptar Melco Internasional Pembangunan Winates saiki wis glethakaken metu kirim rinci-pandemi construction timeline sing wis samesthine kanggo ndeleng sawijining Kutha Impen Mediterania pembangunan mbukak sadurunge mangsa 2022.
Owahan jalaran: Melco Internasional Pembangunan Winates tiyang sepah saka Asia casino buta Melco Resorts lan Hiburan Winates lan diwenehake 30-taun lisensi ing 2017 sing marang iku hak kanggo ngowahi casino gambling menyang Siprus classement des utomo au poker texas hold ' em. Tenan salajengipun kabuka sawijining sak wentoro C2 Limassol ajang sadurunge premiering cilik 'satelit' fasilitas ing komunitas toko saka Nicosia, Larnaca, Ayia Napa lan Paphos, kang Pilides pocapan wis bubar katon bathi nyuda amerga sak wentoro coronavirus-related shutterings lan digandhengake nyelehake ing tourism negoro..