Ex Betsson AB Wakil Presiden Legal lan Betsson Klompok Umum Counsel dina mbewarakke bukak saka dheweke sukan anyar, SafeComply Teknologi dhaftar slot simpenan pulsa kasebat bêsik. Cosgrave jumangkah mudhun saka loro peran ing Betsson ing mangsa Panas saka 2018 supaya nguber kesempatan anyar lan saiki wis partnered karo Liberatum pangembang lan solusi arsitek, Klaus Jensen kanggo miwiti SafeComply Teknologi kang bakal mbentuk bagéan saka SafeComply Group, sukan dibukak dening Cosgrave ing oktober 2018 classement des utomo de poker.
SafeComply Teknologi SafeComply bakal berkembang utamané ing house teknologi kang bakal ngewangi iGaming Operator lan industri padha ing patemon selaras syarat classement des meilleur casino en ligne. Cosgrave, CEO lan Co-Pendiri SafeComply serikat: "Anyar lan nambah enforcements ateges sing operator sing saiki atanapi sumber daya perlu kanggo selaras lan rightly supaya. A akèh saka operator nggawe kesalahan saka ngarahke ing teknologi kang ngaku sabuk AI lan poto-learning teknologi kanggo ketemu selaras kewajiban tanpa sadhar yen ana cukup mung ora "mati beting" teknologi sing bisa entuk kewajiban dibutuhake saka operator classement des meilleur casino de france. Luwih worryingly, dening nambah integrasi saka liwat pribadi komplek kanggo sing technical lan umum integrasi road map, padha asring mlaku sadurunge lagi mlaku-mlaku bener lan mulane ilang kerja lan iku lack of iki kerja sing bakal luwih kamungkinan asil ing pelaksanaane utawa hukuman saka aturan". SafeComply wis dikembangaké Njogo, teknologi karo fokus ing terpusat pamuter amarga rajin cathetan lan kang bantuan karo patemon loro AML lan RG kewajiban ing kabeh wilayah.

Iku nindakake nggawe kaputusan workflows lan menehi gampang siji tutul curiga transaksi nglaporake ing dipunatur yuridiksi. "Kita dhisikan rencana kualitas liwat jumlahe ing hubungan kanggo carane akeh operator kita bisa partner lan kita mulane, kasebut kanthi teliti, milih operator pengarepan kanggo bisa karo SafeComply kanggo long term poker mesin slot video online. Kita yahoo kanggo tambahan lan atos AML lan RG pangolahan ing kita perusahaan partner" SafeComply Klompok SafeComply Group saiki uga nyedhiyani sato solusi selaras kanggo iGaming Operator lan industri padha, kalebu pakar konsultasi, advisory, sing selaras implementasine techniques, latihan, tim penataan lan organisasi reviews poker mesin slot for sale. Kanggo informasi luwih, hubungi Abby Rachel Cosgrave ing 00356 79043911 utawa ndeleng www.safecomply.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre poker slot machine for sale.