Sportradar wis penned loro-taun menehi hasil Erste Bank Eishockey Liga (EBEL) sing bakal weruh tenan nyedhiyani liga karo sawijining Penipuan Deteksi Sistem (FDS) carane kanggo awis metu ing blackjack. Ing FDS ngarahke ing ngenali totoan related penipuan ing olahraga, karo Sportradar kanggo ngawasi kabeh mangsa biasa lan muter-mati game, kira-kira 373 saben taun donya poker turnamen hadiah dhuwit. Axel Bammer, EBEL kang Chief Operating Officer, ngandika: "Nalika Erste Bank Eishockey Liga kalebu supaya akeh penting ice hockey pasar lan entertains supaya akeh pembuangan hasrat, kita aran kuwat tanggung jawab kanggo mesthekake yen kabeh padha ora duwe mamang bab prasetya lan pengabdian saka tim lan pemain donya poker demo visual pinball. "Kemitraan iki bakal mesthekake persis sing lan kita appreciate Sportradar support lan expertise." Andreas Kimmich, Managing Director saka Sportradar Olahraga Tengen Nduweni, ngandika: "Ing ajining diri sing kita wis diadegaké liwat 11 taun tengen olahraga lan liyane sing mentas ing ice hockey liwat karya kita karo IIHF lan NHL, gegandhengan karo kuwat lan trustful sesambetan kita wis diadegaké karo Austria kang Muter Padha Kode, diijini kita kanggo sijine nerusake penting biso dipercoyo lan rencana kanggo EBEL donya poker turnamen tuku ing.
"Kita bakal kaya kanggo thank Muter Padha Kode kanggo dipercaya ing us lan mesthi sing pengabdian lan karya watara singing integritas ing Austria donya poker turnamen final meja. Kita uga bakal kaya kanggo thank EBEL kanggo dateng lan prasetya." klub bal-balan karo gambling sponsor.