Neraka wus ora ngamok kaya Austria bookmaker scorned kabeh giliran casino ora bonus simpenan. Bwin boss Norbert Teufelberger kudu meriah skipping liwat Alps kaya salah siji saka wong-wong nggelakake Von Trapp brats, apa karo perusahaan kang duwe wis bubar diwenehake salah siji saka wong-wong coveted prancis game lisensi, nanging ketoke kabeh iku ora tengen ing lederhosen-tanah kabeh cilik dhuwur craps nang. Misale jek Herr Teufelberger — sing sapisan ngginakaken saperangan dina ing kunjara ing panjalukan saka kang anyar prancis lisènsi konco — sawise ana kepemilikan saham ing Bwin kanggo sawetara amba-jeneng UK bookmakers, sing nguripake wong mudhun kadhemen game online poker texas holdem free. Norbert ora koyone wis tau nandang gerah liwat iki snub, prompting wong kanggo nggawe ramalan/ngarep-arep/wishes sing iki padha UK bookies njaluk disumpahi kanggo prancis koloni penal ati de suite jocuri slot online casino free. Geez.. download saka poker 2 ca la perangkat kukuh nganyari. Yen Norbert iki stroppy saiki, mung ngenteni nganti Bwin shareholders nonton sing holdings depreciate sawise PartyGaming setunggal dadi liwat. apa kabeh kanggo orane katrangan metu ing casino.