Iku ora iki dening mindhai affiliate isi saka ing target ukum, looking for acara utawa kahanan ditetepake dening operator klien lan aturan, lan ngirim tandha nalika iku ketemu isi sing meets kahanan sing. Ian Sims, ngedegaken saka Rightlander.com, ngandika: "Iku gedhe kanggo ndeleng Playtech njupuk langkah-langkah kanggo bantuan sawijining operator dadi cecek sabisa nalika nerangake asring-tantangan wilayah saka affiliate selaras." "Kita teknologi ora akeh saka heavy ngangkat, saéngga operator kanggo cetha ndeleng penerbit ngubungaké kanggo merek lan bakal dikabari saka sembarang nglanggar acara sing dumadi jocuri online slot game for free. Mentas dibukak Selaras Manggon bakal migunani kanggo Playtech operator sing bisa nglacak wektu nyata non-cecek iklan sak acara manggon kayata bal-balan game jocuri pacanele cu 77777 casino game for free. Monitor panji potensial pelanggaran kayata ilang syarat-syarat lan kahanan, outdated nawakake, salah marketing aset saéngga Playtech partners kanggo tetep cecek ing macem-macem yuridiksi apa album poker face ing. Affiliate selaras spesialis lan pakar industri, Rightlander.com, wis partnered karo Playtech, donya kang anjog gambling teknologi perusahaan, kanggo nggawe teknologi pinter selaras solusi kasedhiya kanggo Playtech operator umur apa wis diijini ing casino. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive apa album gambling ing kanthi rod gelombang. Kang adoration saka bal-balan uga nyatet pramughan 29 casino palm springs ca. Dibukak ing januari 2018 Rightlander produk wis ditambahi kanthi cepet menyang macem-macem wilayah ing saindhenging donya lan wis digunakake dening akeh dhuwur-profil pedagang, operator lan jaringan affiliate kanggo bantuan wong-wong mau tetep ing ndhuwur sing affiliate selaras responsibilities pramughan 29 casino palm springs.