Ana uga jeksa agung bisa ngetokake thorny saka Christie kang hubungan karo tanah adhedhasar casino perusahaan, kaya Caesars Hiburan, ing kang urging Christie dinuga ana motivasi kanggo veto Lesniak kang bill iki Maret kepungkur. Owah-owahan kanggo konstitusi mung bisa njupuk panggonan sawise statewide referendum, lan nalika referendum ing apa kanggo mbenake konstitusi kanggo ngidini olahraga totoan ing New Jersey wis ngrancang kanggo November iki, ora ana kuwi pitakonan gegayutan online gambling ing kertu suoro. Ing tanah basis kasino mung duwe mata kanggo federal online poker, ora patchwork negara-by-negara pendekatan winstar donya casino jadwal konser. On Thursday, New Jersey Negara Sen winstar donya casino craps meja. Ray Lesniak reintroduced ing intrastate online gambling bill sing iki liwati sadurungé taun iki dening loro negara legislative omahé, mung kanggo mati sawise kang sinudukaken karo Gov.
Chris Christie kang veto pals. Nalika Lesniak sadurunge wis sumpah ora kanggo reintroduce kang aturan kajaba kang wus cetha 'apik kanggo pindhah' pratondo saka Christie, Lesniak ngakoni kanggo PokerNews.com sing "apa-Apa wis diganti ing syarat-syarat [Christie kang] mratelakake panemume minangka durung. Gambling saiki dileksanakake mung ing Atlantic City, lan Lesniak kang bill bakal ateges ngluwihi kemampuan kanggo gamble saka comfort saka ngarep siji ngendi wae ing negara rodney bay st lucia casino. Lesniak wis disimpen pranata ing bill sing bakal weruh sawetara saka gambling online revenue diverted kanggo negara berjuang jaran racing industri; a bailout sing Christie ngalang kanggo pisanan ing bill nyabrang kang mejo rodi black jack siap 30. Saiki sing kabeh gambling online layanan mung bisa ana kanggo New Jersey residents liwat layanan sing diwenehake dening Atlantic City kasino, kabeh kudu mung ducky, tengen?Mbokmenawa ora rodiron panggangan & casino sidney mt.
Aku wus sing gubernur bakal éling apa wis kedados kanggo [jaran racing] industri dening wong ora ndhukung tunjangan wae game online bisa nyedhiyani rodi black jack siap 40.