Sawise tondo asto kontrak karo Qatari perusahaan investasi pribadi, QIPCO, balapan jaran kang tondho British Champions Seri bisa dadi hit karo boikot liwat hadiah dhuwit rodi black jack siap 40. Multi-yuta pound menehi hasil karo QIPCO bakal tegese sing jeneng perusahaan wis digawa kajawi Inggris Champions Seri iklan kanggo rong taun sabanjuré, lan bakal padha seneng jeneng eksklusif hak pigura gambar karo duwit receh slot. "Kita arep kanggo mundhakaken internasional profil QIPCO lan British Champions Seri menehi platform sampurna kanggo perusahaan kanggo nggayuh pirsawan luwih akeh," ngandika Sheikh Hamad bin Abdullah Al Thani, eksekutif saka QIPCO Nyekeli. Karl Oliver, eksekutif saka British Champions Seri, ngandika: "Kita lagi bungah kanggo welcome QIPCO kanggo partner British Warata racing ing lelampahan iki menyang mangsa kuwat kanggo olahraga kita pigura gambar karo persil saka slot. Qatar wis nuduhake sawijining ambisi ing tataran donya lan sing ndadekake QIPCO lan partner banget kanggo British Champions Seri." Warta saka boikot wis kacarita dening koran inggris the Guardian, minangka wartawan Matt Scott marang sing 35 saka balapan ing seri madhep nyebar walkout liwat hadiah dhuwit pics of texas holdem poker. Klompok sing nggantosi profesional kapentingan ing racing, Kagawa kang Group, wis nyetel minimal tariff kanggo hadiah dhuwit ing balapan lan iku nderek Sheikh Mohammed kang Godolphin tim wis anceman kanggo narik metu saka saben siji underfunded lomba ing dhaftar. A Juara Seri anggota dewan dikonfirmasi sing bakal klebu "akeh" ing dhaftar apa casino kebayar metu ing paling ing tunica. Ing horseracing industri ora tresna squabble lan siji iki kamungkinan bakal muter metu kanggo nalika durung yen peneng debat apa-apa kanggo pindhah dening apa casino kebayar metu ing paling ing laughlin. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre apa casino kebayar metu ing paling ing biloxi.