UK bookmakers sing matur: 'aku marang sampeyan supaya' sawise parlemen laporan sing ngritik tetep-rintangan totoan terminal (FOBT) ing werna dhuwur totoan kopi ketemu wis breached parlementer standar ngrekam donya paling gedhe poker turnamen. Ing januari, ing Association of British Bookmakers (ABB) disebut kanggo "urgent priksaan" menyang FOBT laporan nyawiji dening Kabeh-Party Parlemen Group (APPG) sing disebut kanggo abang ing maksimum saham kasedhiya ing FOBTs saka sawijining saiki £100 mung £2, uga minangka abang ing saiki maksimum papat FOBTs saben toko. Ing ABB njupuk jeksa agung bisa ngetokake karo laporan ing bagean amarga APPG wis migunaaké ing pendanaan saka akeh organisasi sing ngadeg kanggo entuk manfaat saka FOBT curbs, kalebu operator UK kasino, arcades, diwasa game pusat lan toko seng adol bir, uga minangka manufaktur saka piranti game sing iki panggon acara liyane kurban kanggo pelanggan mlaku lemari geant casino la valentine. Selasa, Kathryn Hudson, Parlementer Komisioner kanggo Standar, dirilis ing temonan saka diselidiki dheweke bal-balan bir lan ndhuwur kabeh gambling.
Iku kalebu layang kanggo ABB CEO Malcolm George nyatakake yen APPG laporan ana guilty saka papat kapisah nglanggar transparan aturan, kalebu sawijining gagal kanggo nyampekano informasi sing APPG wis ditampa wolung sasi' worth saka free sekretariat layanan saka Interel, a tenan public relations digunakake kanggo ABB game musuh mlaku lemari geant casino angers. Ing APPG uga nerak requirement kanggo nyimpen rekaman saka saksi ing sawijining rapat-rapat utawa njupuk tepat menit saka rapat-rapat iki. Akhire, APPG gagal kanggo tag sawijining laporan karo wewaler nyatakake yen iku ora resmi House saka Commons publikasi foolproof cara kanggo menang roulette. Hudson qualified dheweke nyetrap saka APPG dening matur nglanggar padha "ing kurang serius mburi saka spektrum" lan sing ana "ora disengojo nyoba kanggo nasarake." Lan wiwit APPG dhingklik Carolyn Harris wis ngakeni shortcomings, dijupuk langkah-langkah kanggo mbenerake wong-wong mau lan njaluk ngapura ing atas saka APPG, Hudson nganggep prakara ditutup. Pancet, ABB kang Malcolm George ora bisa nolak sethitik kluruk, matur APPG kang anggota wis "dicethakaké minangka serial ngelanggar kanggo sing mblusukake laporan," kang George disebut "shambolic, shoddy lan siji-sisi piece saka karya." Ing APPG laporan iki dimaksudaké kanggo bantuan pemerintah triennial review saka bangsa industri gambling, kang uga klebu looking ing gambling iklan ing televisi. Nanging, pungkasan sasi kang seru pemilu telpon wis telat release saka pemerintah review ing paling nganti autumn iki. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino paling apik ing eseman nevada.