kumpulan Teknologi Inc simpenan ditutup rada luwih dhuwur ing New York on Wednesday sawise tenan kacarita taun-taun dandan ing sawijining revenue lan pangentukan diatur saben bareng kanggo waktu papat saka taun fiskal pungkasan juni 30 lan financial sawijining taun 2014.
owever income net gara-gara kanggo Bally Teknologi rukuna kanggo diatur EBITDA (pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisation) ambruk 67,3 persen taun-taun kanggo waktu, kanggo US$12,2 yuta saka US$37.3 yuta taun sadurungé sade poker mesin entitlements nsw. Tokoh iki dampak dening US$19 yuta ing expenses kanggo di toto maneh lan biaya disualekno related kanggo takeover SHFL hiburan Inc, menehi hasil sing ditutup ing November.utawa taun, Bally Technologies' net income katon 30.3 persen saka US$141.4 yuta kanggo US$98.6 yuta ngedol zynga poker kripik india. Iku iki kena pengaruh dening US$60.5 yuta ing biaya dianggo dening US$1.3 milyar leveraged disualekno saka SHFL.owever sawetara dandan ing revenue sak periode reporting ana uga disambung kanggo SHFL menehi hasil.utawa telung sasi kanggo 30 juni taun iki, bathi saka game elektronik mesin – kalebu slot lan elektronik tabel game, terakhir a awakmu saka SHFL account – wungu 35 persen taun-taun kanggo US$120 yuta. Iku kalebu advertisement saka 1,262 Equinox slot lemantun dikembangaké dening SHFL, lan 343 elektronik meja sistem "kursi" (ie, betting stasiun) ngedol zynga poker kripik online. Karo SHFL ing campuran, kita tansaya kita internasional anyar unit dodolan dening 25 persen luwih nyopir kita ngarsane global," ngandika Richard Haddrill, perusahaan eksekutif ing statement gawan asil.owever income operasi melorot 8 persen kanggo US$60 yuta minangka dibandhingake karo US$65 yuta taun pungkasan spartan slot mlebu munggah bonus. Diatur income operasi tambah dening 43 persen kanggo ngrekam US$92 yuta. Diatur wates operasi tambah 27 persen saka 24 persen pungkasan taun.roup sudhut, lan taunan revenue seprapat iki US$1.2 milyar lan US$342 yuta mungguh spas cedhak rocky longkangan casino. Bally Teknologi kacarita pangentukan diatur saben bareng saka US$4.32 kanggo taun lan US$1.20 kanggo telung sasi rampung 30 juni spas cedhak mohegan sun casino. iluted pangentukan saben bareng padha US$2.52 lan US$0.31 kanggo taun lan telung sasi rampung 30 juni, mungguh.kumpulan Teknologi ditutup ing New York dagang on Wednesday munggah 0,23 persen ing US$78.00 saben bareng. spas cedhak ngowahi watu casino.