Las Vegas' ora-udud kawicaksanan sing nyebar. On Monday, Ing Cosmopolitan Las Vegas dikonfirmasi sing wis dilarang udud ing kabeh umum walkways lan resor corridors ing Sept spas ing nguripake stone casino. Perusahaan spokeswoman ngandika owah-owahan iki digawe "kanggo luwih nglindhungi kesehatan lan seger saka tamu kita lan karyawan." Iku ora pisanan casino kanggo owah-owahan sawijining ngrokok privasi sak pandemi, lan industri ahli ngomong iku kamungkinan ora bakal suwene angin creek casino wetumpka prasmanan prices. Gaya akeh Tamu sing arep kanggo nglanggar nang Cosmopolitan bisa nglakoni ing wilayah ditetepake: ing casino lantai nalika di lungguhi ing tabel game karo plexiglass langsir utawa ing mesin slot; di lungguhi nang properti kang William Hill sportsbook; utawa di lungguhi nang lounge angin creek casino wetumpka prasmanan istimewa. Tutup sing prentah, nanging tamu bisa sedhela mbusak topeng nalika aktif ngrokok. angin creek casino wetumpka employment.