Las Vegas Sands Corp gambling cedhak yankton south dakota.
Sawetara operator wis disambung menyang Cina diatur angkara triads gambling tau ndadekake sing sugih. Ngandika perusahaan kang nongaming revenue ing Macau, ana luwih saka limang liyane game Macau operator digabungake gambling new port richey fl. "Kabeh kita wis nandur modhal ing Macau kanggo tanggal lan kabeh kita bakal nandur modal ing mangsa predicated ing ngirimke kita janji kanggo bantuan Macau ing sawijining penganekaragaman ekonomi," Adelson ngandika gambling warta ing kenya dina. Nanging, Las Vegas Sands dilapurake 27,1 persen tambah ing revenue sakabèhé saka sawijining Marina Bay Sands ing Singapura tegese slot ing inggris.