Barclay kang analyst pesimis ing short term prospek.. gambling ing good ana nz. nanging ngandika iku pungkasanipun kagelar arep kanggo dadi apik pasar Barclay kang analyst, Felicia Hendrix, ngandika minggu iki sing ramalan sing ngasor Macau gambling wis meh bottomed metu uga durung wayahe, nanging sing prospek jangka dawa kanggo wilayah kang gambling operasi sing apik gambling ing dhuwur sekolah olahraga.

Kasebut ngengkel kangelan nabrak Macau gambling pasar ing saiki – crackdown ing korupsi dening pamaréntah Cina, lan alon ekonomi Cina – Hendrix opined iku isih awal banget kanggo nelpon ngisor ngasor pasar senadyan bukak saka situs anyar ing pulo gambling ing telpon saka tugas. Nanging, dheweke njupuk padhang tampilan ing tembung maneh, tembungé nomer saka McKinsey survey sing nuduhake pasar saka watara 200 yuta gamblers sing bisa tuwuh dening pihak kanggo 300 yuta dening 2020."Given China kang kanthi cepet akeh kelas tengah, kita ndeleng kesempatan kanggo sehat lan kuat wutah ing Massa GGR ing Macau liwat long term minangka janjeni," Hendrix diamati, nambah sing sadurunge konsisten wutah bisa ngrambah kahanan saiki ing pasar bakal duwe kanggo nyetabilke tanggal de reouverture casino montreal. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister tanggal d'ouverture casino de montreal. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 tanggal fermeture geant casino la chapelle sur erdre. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara tanggal foire aux vins geant casino. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]