A anyar rembugan judul "angger-Angger kanggo Organisasi lan Tumindak Gambling liwat Internet" lan Specifications Technical (TEI) wis diterbitake dening Hellenic Game Komisi ing opengov.gr situs web. Ing Hellenic Game Komisi wis ngundang input saka kabeh kepentingan industri lan masyarakat kanggo tujuan nuntun ing nyediakake klarifikasi lan luwih bangunan ing ana konsep proposal. Topik-topik dijamin ing rembugan, antara liya, kalebu: (a) prosedur penghargaan lan jinis lisensi, (b) kahanan kanggo bakal kawujud dening pelamar duwe lisènsi lan tundhuk syarat lisènsi duwe ing operasi, (c) specifications technical saka gambling sistem lan standar technical, (d) nentokake umum kategori acara sing bisa ana kanggo totoan. Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 paling populer slot mesin app. Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks omben-omben n poker ceking nemen nyuwek jins ing cahya stonewash. Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun omben-omben n poker kick suar jumpsuit. Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta omben-omben n poker nilon dungarees. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab..