Steve Sisolak (D) dileksanakake kasino kanggo mbukak 4 juni. Televisi ad rawuh ing wektu nalika lelungan online lan metu saka McCarran International Airport mudhun dibandhingake kanggo taun pungkasan tanggal d'ouverture du casino de montreal.

Aku weruh lampu neon saka Taun kanggo pisanan tonigh - katon saka bangunan apartemen, sawetara pamblokiran adoh tanggal d'ouverture casino du d'enghien. Ing steakhouse disetel kanggo mbukak Nov tanggal de reouverture du casino de montreal. 30, sak Major League Baseball kang game playoff. Circa wis dijadwalaké kanggo mbukak Nov gambar aldo giovanni e giacomo poker. Nevada tourism wis slumped sakabèhé, karo prentah casino closings sing wiwit ing Maret ing serangn saka coronavirus pandemi skattefria casino utan svensk licens. Saka agustus 2019 kanggo agustus 2020, tekan lan departing penumpang total nolak 56 persen ing bandara, miturut tokoh paling anyar sing kasedhiya. Las Vegas Klub lan liyane lawas situs padha kabongkar kanggo nggawe cara kanggo Taun.