Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri indian casino cedhak roseburg. Baazov lan associates kang kabeh katuduh ora guilty kanggo njero dagang biaya, kang asalé ing US$4,9 milyar, 2014 disualekno dening Amaya saka Nyoto Group, perusahaan tiyang sepah saka PokerStars oregon.

Sak enem minggu nyoba Hakim Mascia ditolak loro sadurunge gerakan kanggo tetep ing tuntutan ukum dening pertahanan kang padha adhedhasar telat ing nggawa ing cilik kanggo nyoba, lan panyokro bowo sing tuntutan ukum ora disclosing bukti ing fashion pas wektune paling dhuwit nyata texas holdem app. Brian ana uga akeh banget melu karo forum kita minangka "Jetset", wong iki melu minangka informal konsultan kanggo eCOGRA, ing OPA, lan ana pamuter pengacara sing dibantu kaetung aggrieved pemain karo sambungan menyang industri folks paling nyata casino online app. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil paling dhuwit nyata kita poker camping.

Kang uga diterbitake "Casino Cautions" liwat Infopowa warta cukup kanggo sawetara taun carane kowe menang blackjack karo $100. Mantan Amaya CEO David Baazov lan associates Yoel Altman lan Benjamin Ahdoot wis sukses ing njupuk 23 njero dagang biaya related di buwang metu ing Quebec Pengadilan ing ngisor iki dicacat ukum proses dening Quebec securities pengatur ing Autorité des pawai financiers (AMF) carane kowe menang blackjack karo 100 dolar. Kang bakal salawas-lawase bakal ora kejawab.. Sadurungé, bukti-bukti wis mimpin sing defence wis "ati-ati" pepak Baazov kang pertahanan tim karo sawetara 320,000 kang ndarbeni hak istimewa dokumen sing ngirim ora wis katon (weruh sadurunge InfoPowa laporan) carane kowe menang awis ing lotsa slot.