Ing Kanada, kutha Surrey wis nguripake mudhun kesempatan saka British Columbia Lotre Corporation kanggo tuan rumah masyarakat cilik game centre utawa casino anyar nampilaken sawetara saka slot lan tabel game.

Miturut laporan saka Saiki koran, city council kanggo Vancouver pinggiran liwati ing pangembangan ana ing wayah sore amarga sawijining privasi ing game, kang iki diadegaké ing taun 2001, negara sing sembarang anyar casino kudu dadi bagéan saka "cluster saka fasilitas" sing bisa kalebu acara liyane kayata hotel karo konvènsi lan patemon fasilitas. "Iku kudu dadi komplek hiburan yen katon ing kita kutha," Linda Hepner, walikota kanggo Surrey, marang koran paling nyata casino online australia. Surrey, kang wis sarwa dumadi Unsur Casino Lan Fraser Ketinggalan Racetrack, iki salah siji saka telung western localities sing British Columbia Lotre Corporation diangkah ing juni kanggo sawijining paling anyar game fasilitas kidul Fraser Kali carane kowe menang blackjack saben wektu. Negara-diduweni British Columbia operator uga takon kanggo ungkapan saka kapentingan saka kutha toko saka Delta lan Tsawwassen Page Bangsa lan kira-kira sing ngajokaken fasilitas bisa nggawa ing bathi taunan saka nganti $38 yuta taun karo pemerintah lokal benefitting kanggo tune watara $2 yuta carane kowe menang casino. "Yen kita are looking ing sing nglipur idea saka liyane game fasilitas, iku bakal duwe kanggo panggonan game fasilitas," Surrey councillor Bruce Hayne marang koran.
"Request kanggo ungkapan saka kapentingan saka British Columbia Lotre Corporation kanggo masyarakat game centre lan, ing sandi mratelakake panemume, masyarakat game centre sumerep dhuwit arep metu saka masyarakat ngendi panggonan-jinis fasilitas karo restoran lan fasilitas liyane bakal weruh net aliran saka ibukutha menyang kutha." Surrey kajaba iku nguripake mudhun proposal telung taun kepungkur sing bakal wis katon Gateway Kasino Lan Hiburan nglampahi watara $77 yuta kanggo mbangun 190-kamar hotel and casino ing 25 hektar saka tanah mung 1.5 mil saka kutha internasional tapel wates karo Amerika Serikat carane kowe menang terus-terusan ing blackjack. Iki fasilitas iki uga amarga fitur 60,000 sq ft game lantai kajawi 27,000 sq ft convention centre lan bisa duwe damel kutha munggah kanggo $2.3 yuta taun..