Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Korea kidul operator casino Swarga Co Ltd nguripake ing kuciwo Q3 kertu laporan nanging ngandika bisnis iki booming ing oktober tanggal foire aux vins geant casino. Kanggo telung sasi pungkasan September skate pro patin roulette. Loro mobsters kabaripun wis digawe statements nyaranke padha ' d uga nglipur a nomer saka korea Kidul kondhang lan atlit skattefritt casino utan licens flashback. Iki kategori terakhir wis marakake diselidiki dening polisi korea Kidul menyang miturut omongane uwong gambling dening selebriti lan star atlit ing dadi-disebut "nuduhake junket omahé," aku.e. On Friday, Seoul Tengah Penuntut' Kantor ngandika iku ana pitakonan loro mobsters sing ' d wis kejiret mlaku bareng junket house ing Macau katering kanggo korea Kidul pengusaha balung casino ni ora kuni.

Korea JoongAng Daily dipetik jaksa ngandika polisi wis durung resmi dibukak lan diselidiki, nanging padha looking for "bukti langsung sing makelar diijolke casino kripik lan financial log sing nuduhake padha mbayar gamblers [sing winnings]." Korea kidul ngalami a spate saka celebrity gambling scandals a saperangan taun kepungkur lan sawetara Samsung Singa pemain baseball lan dhuwur-tingkat bisnis execs sing saiki ing diselidiki kanggo gambling jaban rangkah parking cedhak crown casino mirah. KOREA SELATAN PENYONGGO KANGGO CELEBRITY LIYANE TOTOAN SKANDAL Kabeh nanging salah siji saka Korea Selatan 17 kasino nolak entri kanggo pedunung lokal, ninggalake Kidul Koreans telung opsi yen padha pengin kanggo muter game casino: lelungan kanggo remot Kangwon Tanah casino, muter ing internasional dilisensi online gambling situs utawa njupuk trip ing luar negeri parking cedhak crown casino sydney.