FanDuel wis announced shakeup saka iklan sawijining, unveiling utama rebrand lan ngumumake mangsa anyar-dawa fantasi produk. Mungkin ora nggambarake owahan kalebu rolling metu saka pengguna "Bill saka hak-Hak lan Governance" kaca, uga minangka logo anyar sing bakal fitur ing kabeh FanDuel saluran balung casino ni ora kuni.

Anyar katon web lan seluler platform uga wis dibukak, nampilaken estetis owah-owahan kanggo "luwih pangguna-loropaken tata" parking cedhak crown casino mirah. Kampanye marketing anyar kanggo tindakake iki owah-owahan langsung, nalika mangsa anyar-dawa produk kanggo mbukak kanggo dawa kabeh saka NFL mangsa, dijenengi "kanca-Kanca Mode", amarga kanggo miwiti mengko iki panas. Nigel Eccles, CEO saka FanDuel, ngandika: "taun kepungkur wis tumultuous kanggo industri nanging FanDuel wis metu kuwat saka tau lan kita lagi siap kanggo mimpin industri maju parking cedhak crown casino sydney. "Anyar FanDuel account nuduhake kita prasetya kanggo transparan, inovasi lan nambahi pengalaman pengguna. "We are manteb ing ati iku bakal pertunjukan apa kita kudu kurban kanggo kabeh pembuangan olahraga." Sawise kang diwenehake lisensi dening Gambling Komisi menyang mburi juli, FanDuel saiki wis dibukak page sawijining UK produk, siji-dina fantasi bal-balan parking cedhak ireng jack werna cirencester. Entri wis musna manggon, karo pisanan lomba kanggo miwiti ing wiwitan mangsa Liga ing 13 agustus. parking cedhak casino wharf sydney.