Ana uga rojo pati sing kabeh wektu dhuwit juara ing poker. GGRAsia luwih dilapurake 27 wastani padha antarane 113 songko dikenali dening polisi Macau ing 2016 minangka disambungake menyang dering blackjack knife made in japan. Uga, Macau polisi ngandika, ana 169 kasus miturut omongane uwong kabeh tahanan disambungake kanggo gambling sak kawitan enem sasi saka 2019 blackjack king queen jack worth. Kadurjanan penipuan nglibatno misuwur 31.3 persen, lan loansharking 26,8 persen, kang ditambahake blackjack kiosk erindale opening hours. Total kanggo setengah pisanan saka taun punika 16.1 persen luwih saka setengah pisanan saka 2018, GGRAsia ngandika poker kabeh-ing kanggo kurang saka amba wuta. Paling korban padha turis. Jumlah sing wis 17.4 persen langsung dibandhingake setengah pisanan saka taun pungkasan poker amérika 2 ca la aparate.