Yen sukses, loro Harrah lan Pulo bakal duwe saingan karo casino anyar, kang tegese dhuwit ngginakaken ing gambling ing wilayah bakal dipérang luwih panggonan kanggo mangan cedhak chip biru casino. Nalika kutha kang coffers wis benefitted saka Harrah kang kanggo taun, amarga shrinking ekonomi lan kompetisi saka tetanggan kasino, nuduhake sawijining wis melorot mesti panggonan kanggo mangan cedhak charles kutha casino. Yen proposal kanggo casino ing Walker kang Bluff ing Carterville punika kasil, iku bakal tegese malah luwih kompetisi kanggo Harrah kang Metropolis lan Pulo Casino Cape Girardeau, minangka trio dumunung ing 60 mil saka saben liyane casino online ora simpenan nz. Saiki, karyawan ing winery sing digunakake hard kanggo njaluk hukum liwati ing Illinois supaya casino bisa ditambahake menyang ngajokaken expansion.
Kira-kira $178 yuta bakal nandur modhal bali menyang Southern Illinois yen Walker kang Bluff ditampa persetujuan kanggo sawijining expansion lan wis rubah saka winery lan restaurant menyang hiburan lan penginepan komplek, utawa apa Cynde Bunch nuduhake minangka panggonan resor komplek casino online nz ora simpenan giliran free. Nalika Bunch iki arep ngenteni nganti aturan makarya dhewe metu ing negara kang capitol, dheweke ora mutusaké kanggo nalika dheweke ditampa tembung sing legislatif ing Paducah padha digunakake ing aturan dhewe sing bakal ngidini kasino ing Kentucky, lan sing Paducah iki meksa nindakake perkara kanggo gambling bale cedhak sawijining convention center. Sawise project wis rampung, bab 725 jobs bakal kasedhiya ing komplek. casino online nz ora bonus simpenan. Saiki, Walker kang Bluff kalebu hiburan operasi, nggoleki panedhaan panyiapan, umum nyimpen, ngiciipi kamar lan Anggur Guwa rintangan paling apik marang house ing casino. Rencana sing bakal nggawa tengah lan Kidul Illinois cilik satelit kasino uga minangka casino kanggo Chicago iki kasedhiya ing aturan ngajokaken ing spring 2015 rintangan paling apik ing casino blackjack.