Shrem kasugihan saka pengalaman bakal nggawa unparalleled akses menyang layanan lan partners ing blockchain ekosistem, uga minangka nuturi ing CashBet kang terus expansion kanthi cepet minangka salah siji saka iGaming industri pionir ing blockchain lan crypto ekosistem. "Gambling Online papan sing mateng kanggo gangguan. By nggabungaken CashBet lunak, gawe game bisa sah bukak online gambling game tanpa needing kanggo dadi dilisensi blackjack pizza menu missoula mt. Kita lagi diajeni kanggo duwe kabeh telung highly ngalami individu nggabungake kita Advisory Board." Media kontak: Nick Coklat, Meter ing Udhara E: [email protected] T: +44 (0) 203 586 1983 Bab CashBet CashBet anjog mobile-page iGaming panyedhiya platform lan turnkey operator blackjack pizza menu with prices. Shrem dirayakake minangka salah siji saka pisanan investor kanggo ngisin Bitcoin sak sawijining tasih bayi lan anggota founding saka Bitcoin Foundation, uga co-pendiri BitInstant ing 2011, siji saka ing donya kang kawitan Bitcoin ijol-ijolan carane kanggo mungkasi gambling supaya akeh.
Ing CashBet platform modul, lengkap, lan fiat-lan-cryptocurrency siap carane kanggo mungkasi gambling situs web ing iphone. Charlie Shrem, sukses crypto hebat, bakal maringi pitutur CashBet ing pangembangan saka sawijining crypto operasi ing ngisor iki sawijining US$38 yuta ICO sadurungé taun iki.
Mike Reaves, Co-Pangadeg lan CEO saka CashBet ngandika: "Charlie ambane saka expertise ing crypto inovasi, bebarengan karo Matteo lan Daniel puluh saka pengalaman ing game sing kombinasi kuat sing bakal bantuan kita éling kita sesanti ambisi dadi anjog ing donya blockchain-powered iGaming platform carane kanggo mungkasi gambling tèks pesen. CashBet wis rencana ambisi kanggo saperangan crypto-aktif lunak platform karo negara-saka-ing-gambar asli iGaming isi kanggo nyedhiyani crypto operator casino kanthi bener solusi siji-mandeg purun seneng blonde slot mesin.