Iku ditandhani Pennsylvania basis regional perusahaan game foray page dhateng ing Las Vegas Strip.
"Wong pirembagan bab 'Strip proximate.' Ana apa-apa proximate bab kang ing sudhut saka Las Vegas Boulevard lan Tropicana Boulevard." Iki sudhut Utama lan Utama," Snyder ditambahake. Pangentukan dhasar saben bareng umum ing waktu liya mlumpat 21 persen kanggo $0.52. GLPI kang dana seprapat saka operasi teka metu ing $0.84 saben bareng, tutup Zacks Kesepakatan Ngira $0.82 saben share parking cedhak harrah kang casino new orleans.

GLPI duweni potensi tak nyang-nyangan karo Tropicana parking cedhak genting casino sheffield. "Nalika sampeyan ngerti, wis ana penting lan tantangan unprecedented sing kita lan kita triple-net saingan wis ngadhepi waktu iki san pablo lytton casino mesin slot.
Perusahaan kacarita sing kabeh saka sawijining nyewo — karo siji lone ana sing istiméwa — wis tetep saiki ing rent kewajiban san pablo lytton casino roulette.