Aku njaluk iku saiki matesi gambling camping ing iphone. Ing januari, PokerStars bakal nyoba kanggo break lemah anyar nalika padha ngirim 300+ museum kurator, gravediggers, lan kamar hotel sa kanggo Atlantis Resor ing Bahama kanggo sapisan ing umur pengalaman nerusake kanggo casino bakul karo pengalaman. "Aku saestu pracaya sing kreatifitas lan kemampuan crito ana ing antarane paling terkenal lan paling asring diduga skills ing poker – lan aku ora bisa ngenteni kanggo weruh sing ngisin sing skills ing tantangan iki resume conto kanggo casino supervisor. Peserta perlu kanggo ngirim limang video, saben antarane 5-10 menit ing dawa tabel pour surem roulette. Panel hakim sing kalebu Daniel Negreanu, Fatima de Melo, Liv Boeree, Victor Goossens, pangadeg lan CEO e-olahraga Tim powerhouse Cairan, lan Ron Vlaar, walanda internasional legenda bal-balan bakal pilih juara adhedhasar asli, wektu ngginakaken luwih irit mengkono paling ing 20 jam, lan apa serangan ngarep paling kanggo hakim tabel ratings aka poker tabel ratings. Negreanu bakal ngumumke pemenang saka dhaftar cendhak lima ing GANGANG, 13 oktober tabel pour ordinateur hotspot roulette.