"Iki sing penting situs kanggo kita perusahaan," Szony ngandika tabel pour ordinateur sur roulette.

Liwat 18 sasi sabanjuré, ing 1,242-kamar Buffalo Bill lan 777-kamar Wiski Pete kang uga bakal dipunrenovasi tabel posisi ing texas holdem. Karo masalah financial ing latar mburi, game operasi saiki Karemenan kang fokus. Karemenan wis samesthine kanggo break lemah taun sabanjuré ing tengah lelungan sabanjuré kanggo Wiski Pete kang ing kemitraan karo Mabur J lan Chevron Lenga Co.kanggo ngawula ewu truckers sing pass Primm bebarengan antar negara bagean 15 tabel posisi ing texas holdem. Herbst Game ngginakaken $349 yuta ing April 2007 kanggo ndarbeni kasino saka MGM Mirage (saiki MGM Resorts Internasional). Gill, sing wis ing Primm wiwit April, ngginakaken sawetara taun minangka eksekutif karo Boyd Game Corp iku crystal bay casino mbukak.

"Idea iku kanggo nggawa bali koyo ing operasi nalika Gary Primm diduweni panggonan iki," Szony ngandika saka asli pangembang saka Primm pasar iku cryptocurrency nandur modal utawa gambling. Digabungake, telung Primm kasino duwe 1,480 karyawan, 13 restoran lan 2,455 slot mesin.
Siji owah-owahan shelved ana renaming saka properti kanggo Elek kang, kang ngrancang dening Herbst iku cryptocurrency gambling utawa nandur modal.