Sesuk, Hard Rock Atlantic City bakal terus sawijining page resmi proyek padha, nanging loro-dina acara mbukak mung kanggo mantan Trump Taj Mahal karyawan. Ing gambling, omah tansah menang, nanging sapunika iku ing qualified casino buruh sing bisa duwe tangan ndhuwur. Nomer total saka residents wis melorot 2.1 persen antarane 2010 lan taun 2016 ana casino ing knoxville tn. Bob McDevitt, presiden Nyawiji Kene Search 54 casino uni sing melu billionaire Carl Icahn ing keuntungan regejegan sing mimpin kanggo Taj kang penutupan kasus, ngandika nemokake qualified pelamar kanggo posisi bisa dadi luwih angel saka sawetara nyana. Sanadyan revenue game wis owah minangka pasar "hak-ukuran" kanggo pitung kasino, lan total menang isih gambling acara tansaya 7.3 persen ing 2017, pengangguran tetep dhuwur ana casino ing knoxville tennessee.
A akèh wong ditarik munggah totoan lan kiwa ana casino ing krakow. Ngomong karo Penet saka Atlantic City, McDevitt diterangno, "Iki tightest pasar proyek sing aku wis katon.

Saben US Biro Pegawe Statistik, pengangguran isih ndhuwur pitu persen ing Atlantic City, adoh luwih dhuwur tinimbang saben negoro saka 3.9 persen. Fitch Ratings bubar nyatakake Atlantic City casino pasar "ing titik apik," nanging ternak saka loro casino resort "ora gedhe." tips tegen kaak op slot.

Atlantic City resorts saiki makaryakaken luwih saka 22,000 wong, nanging sing nomer wis samesthine kanggo balon liwat 27 persen ing 2018 tips pro. mulyo zynga poker. Iku Hard Rock nggawe apik ing sawijining janji kanggo nyelehake mungkasi staffers bali kanggo karya.