Fontana Luang Parks & Casino iki dipeksa kanggo nutup mudhun kanggo wektu liyane ing patang taun tips kanggo dadi luwih apik ing poker. Resor diduweni dening Jack Lam (digambarke) ing Mabalacat ing Filipina iki dinuga mlaku ilegal operasi hospital ing resor kang latar.

Makeshift fasilitas medical, katutup dening tugas pasukan peserta cacahe polisi lan pejabat pemerintah, ana kabaripun temenan kanggo warga Tionghoa sing padha seng di tuduh kang infèksi dening COVID-19 creek bangsa casino eufaula ok. Hu Ling, seng di tuduh pemilik saka ilegal rumah sakit, lan Lee Seung-Hyun, lan miturut omongane uwong apoteker, padha dipenjara. Clark Development Corporation (CDC), safety umum departemen lokal awak peraturan, nyatakake Clark pejabat dhawuh penutupan kasus lan kebak lockdown saka properti. "Iki ilegal kegiatan ora mung nerak hukum, nanging uga nindakake bebaya kanggo individu sing duweni potensi perlu medical perawatan kanggo penyakit agawe," ngandika CDC ing statement creek bangsa casino eufaula oklahoma.

"CDC ora lan ora bakal ngidinke iki nang Clark Freeport."Sadurungé skandal Fontana iki tangled ing melu penahanan saka 1,300 ilegal buruh Cina creek bangsa casino eufaula eufaula ok. Casino operasi padha banjur mati ing desember 2016 ireng union jack makna polisi.
Lam, sing ana ketua Jimei Internasional Hiburan ing wektu, dinuga wanted kanggo nawakaké suap marang pejabat kanggo nerbitaké buruh, nanging biaya padha mundur ireng union jack flag makna. CDC yakuwi kanggo terus manajemen Fontana tanggung jawab kanggo apa kedaden ing property, nyatakake padha "ora bakal mungkasi nganti kabeh sing melu sing kadakwa lan diukum.".