Taun kepungkur, kita mbadek kaukur masalah kanggo ana fantasi buta global (kayata Draftkings lan Fanduel); bisnis sing bisa dipunsawang minangka padha kanggo gambling lan lotre perusahaan creek bangsa casino eufaula eufaula ok. Kutipan saka CHAMPICK CEO, Eriks Nelsons: "aku bungah sing sawise hard karya suwene 12 sasi kita wis buktiaken model bisnis kita, lan nampa umpan balik positif saka fantasi pemain lan partners strategis kabeh sak donya ireng union jack makna polisi. Platform nawakake model gratis kanggo fantasi pemain kabeh sak donya tanpa watesan sembarang lan nawakake macem-macem jinis fantasi siri lan ganjaran ireng union jack flag makna. A anyar latvia saben fantasi bal-balan platform CHAMPICK (www.champick.com) wis mlebu georgia, hungaria lan Afrika Kidul pasar dening tondo asto strategis kekancan karo media lokal perusahaan kanggo ngedongkrak wutah produk ireng union jack pigura piring lisènsi. Investor timbal ing CHAMPICK punika sukan ibukutha pribadi Orange Cherry, diduweni dening walanda co-pendiri Tandha Kriek lan Patrick Ranzijn ireng union jack ing seragam polisi. BAB CHAMPICK: CHAMPICK ing donya kang kawitan saben fantasi bal-balan platform karo tanggung jawab sosial model bisnis lan fokus utama ing fantasi pamuter engagement liwat kandungan pengalaman, hadiah lan isi mbayar dening bill telpon manggon casino. Saben fantasi olahraga platform anyar kanggo liyane bawana lan saiki padha wis salah ngetik lomba competitive kanggo perang kanggo pasar posisi pimpinan ing mbesuk sawetara taun.