Ing Prancis lan Spanyol, search game aturan diijini pemain kanggo mbatalake dana sing liwat PokerStars' dilisensi .fr lan .es camping. Online poker buta PokerStars wis dipeksa kanggo resor kanggo imajinatif cara kanggo nyusuki italia poker pemain kang celengan binasa nalika Ngiringake Lengkap Poker (FTP) masrahake nyawane sakcepete sawise Black Friday. By paling akun, mbayar maneh saka FTP kang BARIS pemain iki cantik musuhan-free hubungan ireng union jack pigura piring lisènsi. Ing supaya golek sawetara imbang solusi, lintang-Lintang dianggep timbang maringi sumbangan total jumlah duwe utang kanggo italia amal, utawa nyekeli dhateng jumlah nganti notoriously ineffectual italia legislatif bisa mbenakake aturan kanggo ngidini rencana padha apa tindak mudhun ing Prancis lan Spanyol ireng union jack ing seragam polisi.
Nanging matesi keterlibatan ing promosi kanggo FTP kang mantan italia pemain bakal nggawe padha laundering dhuwit uneg-uneg minangka mbayar wong-wong mau langsung mbayar dening bill telpon manggon casino. Nanging sing cara iki ora pilihan ing Italia, ngendi FTP wis tau dijupuk lisensi kanggo kurban online poker kanggo warga italia. Ing statement ing sawijining italia blog, lintang-Lintang ngakoni sing sawetara saka sawijining pemain sing tau dianakaké FTP akun bakal entuk manfaat saka promosi (minangka, temtu, bakal Stars dhewe). Lintang-lintang njogo sing ndawakake keuntungan saka promosi iki kanggo kabeh italia poker masyarakat iku mung cara maju mbayar dening bill telpon gambling. Nalika lintang-Lintang sarujuk kanggo sawijining $731m sipil utang karo Departemen Kehakiman US taun kepungkur pungkasan sasi, iku wiwit kepemilikan saka FTP uga tanggung jawab kanggo nyusuki saldo akun FTP kang mantan pemain njaba Amerika States mbayar dening bill telpon slot. Akibaté, FTP aktivitas ing Italia padha dianggep ilegal lan lintang-Lintang pengacara rampung sing remitting FTP saldo akun langsung menyang pemain bakal jumlah kanggo nyebarke neruske saka kegiatan ilegal – lan lintang-Lintang' menehi hasil karo DOJ tinulis ngalang-alangi iku saka bejat sembarang lokal hukum liwat pangapuranéng proses. Ing mburi, sawise konsultasi karo italia pengacara lan search poker pros, lintang-Lintang wis mutusaké kanggo miwiti Ngiringake Mania promosi sing bakal bisa ndeleng ing situs iki menehi adoh €2m sawijining italia pemain antarane saiki lan pungkasan taun.