Sapunika, ana loro boxers karo abot sabuk – Ngamok lan fellow Keluar Anthony Yosua kaca badai lawang karo slot mail. Rintangan kanggo tarik sing +3300 glee matak poker face.

Ing interview ana karo iFL TV, Eddie Hearn, Joshua kang promosi, wis request prasaja kanggo Ngamok lan Wilder glastonbury legenda slot sajarah dhaftar. Ngamok kalah wong mudhun kaping pindho ing bab hollywood casino kansas city. Pamindhahan iku ora mboten umum, minangka boxing aturan stipulate pejuang sing ilang dening kalah kudu njupuk minimal 30 dina mati missouri. Kabeh-ireng paketan, replete karo headgear lan makutha, ana pajeg kanggo Sajarah Ireng Sasi, kang ditambahake hollywood casino kansas city. "Apa iku ing juli utawa malah awal agustus." Dillian Whyte masalah, lan ora dening nggawe dhewe mo. Supaya, maneh Ngamok lan Wilder sijine mati rematch, kurang kamungkinan Ngamok-Yosua utawa Wilder-Yosua bisa kelakon sadurunge Whyte nemu kang dijupuk ing sabuk WBC hollywood casino kansas city kansas nomer telpon.